Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαλώδιο κραμάτων

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού

Αναθεωρήσεις πελατών
Μιλήστε την επιχείρηση. Μας ελάτε σε επαφή με και θα συζητήσουμε περαιτέρω.

—— Αγαπητός πελάτης

Είμαι Online Chat Now

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού
ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού

Μεγάλες Εικόνας :  ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Citti Mesh
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Όροι πληρωμής: L/C, T/T

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού

περιγραφή
Υψηλό φως:

Καλώδιο χαλκού ECW 1mm σμαλτωμένο

,

16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο χαλκού

,

Επικασσιτερωμένο καλώδιο TCW χαλκού

Το καλώδιο χαλκού έχει την ηλεκτρική αγωγιμότητα, φωτεινή επιφάνεια, αντιδιαβρωτική

Το καλώδιο χαλκού είναι ένας ηλεκτρικός αγωγός που χρησιμοποιείται σε όλα τα είδη ηλεκτρικών εφαρμογών. Μπορεί να βρεθεί στα σπίτια, τα γραφεία, τα εργοστάσια, και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ο αγωγός γίνεται από είτε τα ενιαία είτε πολλαπλάσια σκέλη του καθαρού χαλκού που είναι μονωμένα με τα διάφορα υλικά όπως το πολυβινυλικό χλωρίδιο (PVC), το πολυαιθυλένιο (PE), το πολυπροπυλένιο (PP), το πολυουρεθάνιο (PUR), ή polytetrafluoroethylene (PTFE). Αυτή η μόνωση προστατεύει από το βραχυκυκλώνω και τον κίνδυνο ηλεκτρικής πυρκαγιάς που προκαλείται με να σχηματίσει τόξο μεταξύ των καλωδίων σε ένα κύκλωμα.

Ο χαλκός είναι ένα μαλακό μέταλλο που διευθύνει την ηλεκτρική ενέργεια πολύ καλά, η οποία το καθιστά ιδανικό για τη χρήση στα ηλεκτρικά προγράμματα. Εντούτοις, κάποιο καλώδιο χαλκού μπορεί επίσης να αποτελεσθεί από τα κράματα χαλκού. Το πιό κοινό κράμα για τα ηλεκτρικά καλώδια είναι κασσίτερος-καλυμμένος χαλκός που χαρακτηρίζει την υψηλότερη αντίσταση διάβρωσης από τον καθαρό, χωρίς επίστρωση χαλκό.

Το καλώδιο χαλκού έχει μια υψηλή εκτίμηση αγωγιμότητας - για 90% αυτό του ασημιού - που την κάνει ένα ιδανικό υλικό για τη χρήση στην ηλεκτρονική. Ο χαλκός έχει επίσης μια χαμηλή αντίσταση έναντι άλλων μετάλλων όπως το αλουμίνιο ή το χάλυβα που την καθιστούν ιδανική για τις μεγάλης ισχύος εφαρμογές όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια και τη χαμηλής τάσης καλωδίωση.

Τύποι καλωδίων χαλκού

Το καλώδιο χαλκού έρχεται επίσης στους διάφορους τύπους και τα μεγέθη, έτσι είναι χρήσιμο να γίνει κατανοητό ποιο είδος θα λειτουργήσει καλύτερα για το πρόγραμμά σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι καλωδίων χαλκού διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου ντυμένος, σμαλτωμένος, κονσερβοποίησαν και χωρίς επίστρωση στερεός χαλκός. Κάθε τύπος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

 • Το σμαλτωμένο καλώδιο χαλκού (ECW) εφαρμόζει ένα επίστρωμα σμάλτων σε το όποιος το καθιστά ανθεκτικότερο στη διάβρωση. Μερικοί τύποι ντυμένων χαλκών όπως το σμαλτωμένο καλώδιο έχουν ένα πρόσθετο στρώμα της μόνωσης μεταξύ του εξωτερικού επιστρώματος και ο ίδιος του αγωγού. Μερικά σμαλτωμένα καλώδια μπορούν επίσης να περιέχουν τις ίνες χάλυβα μέσα σε τους όποιοι παρέχουν την αυξανόμενες δύναμη και την ευελιξία. Αυτός ο τύπος καλωδίου χρησιμοποιείται συνήθως στις βιομηχανικές εφαρμογές όπου η διάρκεια είναι βασική.

 • Το ντυμένο καλώδιο χαλκού (CCW) εφαρμόζει ένα επίστρωμα σε το που παρέχει τις πρόσθετες ιδιότητες όπως η αυξανόμενη αντίσταση διάβρωσης ή η μειωμένη οξείδωση κατά τη διάρκεια της χρήσης. Τα επιστρώματα μπορούν να περιλάβουν την επένδυση κασσίτερου ή την επένδυση χαλκού φωσφόρων. Το καλώδιο χαλκού μπορεί επίσης να ντυθεί με το πλαστικό ή το βινύλιο για να το καταστήσει πιό εύκαμπτο. Αυτό επιτρέπει σε το για να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες ακόμα διατηρώντας τις ηλεκτρικές ιδιότητές του.

 • Το επικασσιτερωμένο καλώδιο χαλκού (TCW) εφαρμόζει ένα στρώμα της επένδυσης κασσίτερου στην επιφάνειά του που προστατεύει από τη διάβρωση. Το επικασσιτερωμένο καλώδιο χαλκού είναι ντυμένο σε ένα λεπτό στρώμα του κασσίτερου για να αποτρέψει την οξείδωση (η διαδικασία από την οποία το οξυγόνο συνδέεται με το μέταλλο). Αυτό το καθιστά ευκολότερο να συγκολλήσει επειδή αποτρέπει τα οξείδια από τη διαμόρφωση στην επιφάνεια συγκολλώντας και προστατεύει από τη διάβρωση μόλις εγκατασταθούν.

 • Το χωρίς επίστρωση ή γυμνό καλώδιο χαλκού δεν έχει οποιοδήποτε προστατευτικό επίστρωμα σε το και μπορεί να οξειδώσει εύκολα όταν εκτίθεται στον αέρα ή το νερό. Αυτό το καθιστά χαρακτηριστικά ακατάλληλο για τη χρήση υπαίθρια ή στα περιβάλλοντα όπου υπάρχει ένα υψηλό επίπεδο της υγρασίας παρούσας.

Στερεό εναντίον του προσαραγμένου καλωδίου χαλκού

Υπάρχουν δύο αρχικοί τύποι αγωγών - στερεών και που προσαράσσουν.

Στερεό καλώδιο χαλκού

Το στερεό καλώδιο χαλκού γίνεται από ένα ενιαίο, στερεό κομμάτι του άκαμπτου χαλκού. Χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά στις εφαρμογές όπου το καλώδιο δεν θα καμφθεί ή θα λυγιστεί συχνά. Είναι επίσης ανθεκτικότερο και ανθεκτικό στη διάβρωση από το προσαραγμένο καλώδιο χαλκού.

Προσαραγμένο καλώδιο χαλκού

Το προσαραγμένο καλώδιο χαλκού αποτελείται από τα πολλαπλάσια μικρά σκέλη του χαλκού που είναι στριμμένα μαζί για να επιτρέψουν την αυξανόμενη ευελιξία. Το προσαραγμένο καλώδιο χαλκού χρησιμοποιείται συνήθως για τα ηλεκτροφόρα καλώδια εναλλασσόμενου ρεύματος και τα χαμηλής τάσης συστήματα διανομής δύναμης.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του καλωδίου χαλκού.

 • Άριστη ηλεκτρική αγωγιμότητα: Ο χαλκός είναι ένας άριστος αγωγός της ηλεκτρικής ενέργειας, δεύτερη μόνο για να ασημώσει. Επιτρέπει στο ηλεκτρικό ρεύμα για να ρεύσει με την ελάχιστη αντίσταση, με συνέπεια την αποδοτική μετάδοση της ηλεκτρικής δύναμης.
 • Υψηλή θερμική αγωγιμότητα: Ο χαλκός έχει την άριστη θερμική αγωγιμότητα, σημαίνοντας μπορεί αποτελεσματικά να διαλύσει τη θερμότητα που παράγεται κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Ολκιμότητα και ευελιξία: Το καλώδιο χαλκού είναι ιδιαίτερα ελατό και όλκιμο, επιτρέποντας σε το για να διαμορφωθεί εύκολα και να καμφθεί χωρίς σπάσιμο.
 • Αντίσταση διάβρωσης: Ο χαλκός έχει τις έμφυτες ιδιότητες αντίστασης διάβρωσης, ποια βοήθεια προστατεύει το καλώδιο από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η υγρασία και η υγρασία.
 • Συμβατότητα: Το καλώδιο χαλκού είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα των συνδετήρων, των τερματικών, και άλλων ηλεκτρικών συστατικών.
 • Ασφάλεια: Το καλώδιο χαλκού θεωρείται ασφαλής για τη χρήση στις ηλεκτρικές εφαρμογές. Έχει έναν χαμηλού κινδύνου του κινδύνου πυρκαγιάς και είναι λιγότερο επιρρεπής σε τήξη ή υποβάθμιση κάτω από τα υψηλά ηλεκτρικά φορτία.

Εφαρμογές του καλωδίου χαλκού

 • Ηλεκτρονική
 • Αυτοκινητοβιομηχανία
 • Μετάδοση δύναμης
 • Συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας
 • Θέρμανση και συστήματα ψύξης
 • Ηλεκτρική καλωδίωση
 • Τηλεπικοινωνίες
 • Συσκευές

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού 0

Πλέγμα καλωδίων χαλκού.

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού 1

Γραμμή μετάδοσης δύναμης.

ECW 1mm σμαλτωμένο καλώδιο 16 κονσερβοποιημένο μετρητής καλώδιο TCW χαλκού χαλκού 2

Κόσμημα.

Στοιχεία επικοινωνίας
HEBEI CITTI MESH CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Harrison

Τηλ.:: +8616631807785

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα