Αρχική Σελίδα

HEBEI CITTI MESH CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

CWho είναι CITTI ΠΛΈΓΜΑ;

 

CITTI ΠΑΓΙΔΕΎΕΙ τη Co., το ΕΠΕ είναι κύριος μιας στάσης προμηθευτής λύσης πλέγματος καλωδίων στη βιομηχανία. Είμαστε καλά - σεβαστός στη βιομηχανία για την ύπαρξη αξιόπιστοι στην ποιότητα και την υπηρεσία. Μπορούμε να παρέχουμε τις λύσεις πλέγματος καλωδίων για όλες τις βιομηχανίες. Εάν είναι ένα πρόβλημα πλέγματος καλωδίων στη βιομηχανία διήθησης ή τη Οικοδομική Βιομηχανία, μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη λύση.

 

Είμαστε δυναμική ομάδα που είναι πάντα στην κίνηση, την έρευνα και την επιδίωξη της καλύτερης λύσης για σας. Η ομάδα μας διαιρείται κυρίως σε τρεις κύριες ομάδες. Κάποιος είναι παλαιός εμπειρογνώμονας με τριάντα έως σαράντα έτη εμπειρίας στο πλέγμα καλωδίων, άλλο είναι εμπειρογνώμονας στις λύσεις πλέγματος καλωδίων με δέκα έως είκοσι έτη εμπειρίας, και το τρίτο είναι νέος υπάλληλος με τις νέες ιδέες.

 

Εδώ πρέπει μόνο να πείτε την πρόθεση αγορών σας, μπορούμε να παρέχουμε σε σας την καλύτερη λύση. Τι παρέχουμε είναι όχι μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες, η ικανοποίηση πελατών είναι η κινητήρια δύναμη για μας για να συνεχίσει.

 

 

 

Εμπορικά σήματα

 

 

Το ΠΛΈΓΜΑ CITTI είναι το σύντομο όνομα «της Co. πλέγματος Hebei Citti, ΕΠΕ» και είναι επίσης το εμπορικό σήμα μας. Στα κινέζικα, το ύφασμα μεταξιού μέσων Tj, και CITTI είναι το ομώνυμο του Di Si, το οποίο σημαίνει τον αυτοκράτορα της βιομηχανίας πλέγματος καλωδίων, ο οποίος πρέπει να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα πλέγματος καλωδίων.

 

Κίνα HEBEI CITTI MESH CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

Ο πολιτισμός μας

 


Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βοηθήσουμε την επιχείρησή μας να γίνει πολύτιμη και επαγγελματική επιχείρηση λύσεων πλέγματος καλωδίων στη βιομηχανία πλέγματος καλωδίων μετάλλων.

Πιστεύουμε ότι όλες οι επιτυχείς επιχειρήσεις αρχίζουν με την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Επιμένουμε στην ποιότητα πρώτα και τον πελάτη πρώτα. ΠΛΈΓΜΑ CITTI δεσμευμένο στην παροχή των πελατών και των συνεργατών μας το πλέγμα καλωδίων μετάλλων κατάλληλο για τα προγράμματα και τις σκηνές σας.

 

Κίνα HEBEI CITTI MESH CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Εστίαση δεκαετιών

 

 

Στα 20 έτη από την ίδρυσή μας, το ΠΛΈΓΜΑ CITTI είναι δεσμευμένο σε προϊόντα και τις λύσεις πλέγματος καλωδίων σχεδίου, κατασκευής και εξαγωγής για δεκαετίες. Τώρα, έχουμε περισσότερο από 5000 χώρο παραγωγής τετραγωνικών μέτρων και 100 εξειδικευμένους εργάτες για να εγγυηθούμε τις επιχειρησιακές ανάγκες. Μπορούμε να παρέχουμε το πλέγμα καλωδίων τα διαφορετικά μεγέθη, τις διαμορφώσεις και τα σχέδια συνήθειας. Καινοτομούμε και αναπτυσσόμαστε για να επιδιώξουμε για περισσότερα προϊόντα να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών και βιομηχανίας.

 

Κίνα HEBEI CITTI MESH CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

HEBEI CITTI MESH CO.,LTD HEBEI CITTI MESH CO.,LTD HEBEI CITTI MESH CO.,LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : ΠΛΈΓΜΑ CITTI

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~500

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 70% - 80%