Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνωμένο στενά κιγκλίδωμα χάλυβα

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα έχει υγιεινό και καθαρό ελεύθερο φωτεινό συντήρησης να τελειώσει και να οξυδώσει ως κιγκλίδωμα πλατφορμών για τους αερολιμένες

Αναθεωρήσεις πελατών
Μιλήστε την επιχείρηση. Μας ελάτε σε επαφή με και θα συζητήσουμε περαιτέρω.

—— Αγαπητός πελάτης

Είμαι Online Chat Now

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα έχει υγιεινό και καθαρό ελεύθερο φωτεινό συντήρησης να τελειώσει και να οξυδώσει ως κιγκλίδωμα πλατφορμών για τους αερολιμένες

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα έχει υγιεινό και καθαρό ελεύθερο φωτεινό συντήρησης να τελειώσει και να οξυδώσει ως κιγκλίδωμα πλατφορμών για τους αερολιμένες

περιγραφή
Υλικό: Χάλυβας άνθρακα Επεξεργασία επιφάνειας: γαλβανισμένος, μύλος που τελειώνουν, χρωματισμένος, η σκόνη ντυμένος, κ.λπ.
τύπος επιφάνειας: τυποποιημένη σαφής επιφάνεια, κομμένη οδοντωτά επιφάνεια. Φέρων τύπος φραγμών: σαφής φέρων φραγμός και κομμένος οδοντωτά φέρων φραγμός.
Τυποποιημένη πίσσα του διαγώνιου φραγμού: 50 χιλ. & 100 χιλ. Συσκευασία λουριών: γενικά χρησιμοποιημένος στο τακτοποιημένο κιγκλίδωμα χάλυβα.
Σταθεροποίηση ράβδων βιδών: Χρησιμοποίηση τεσσάρων βιδών μέσω του ανοίγματος κιγκλιδωμάτων χάλυβα, μέθοδος συσκευασίας βιδών κλε Συσκευασία παλετών: γενικά για τη συσκευασία εξαγωγής.
Υψηλό φως:

Γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα για τις διαβάσεις πεζών

,

Γαλβανισμένο αερολιμένας κιγκλίδωμα χάλυβα

,

Γαλβανισμένες διαβάσεις πεζών επιτροπές σχαρών χάλυβα

 

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα έχει υγιεινό και καθαρό ελεύθερο φωτεινό συντήρησης να τελειώσει και αντισκωρικός, χρησιμοποιημένος για το κιγκλίδωμα πλατφορμών, τους διαδρόμους και την κάλυψη τάφρων.

 

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα έχει υγιεινό και καθαρό ελεύθερο φωτεινό συντήρησης να τελειώσει και να οξυδώσει ως κιγκλίδωμα πλατφορμών για τους αερολιμένες

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα, αποκαλούμενο επίσης το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα ή γαλβανισμένο κιγκλίδωμα φραγμών χάλυβα, αναφέρεται στο κιγκλίδωμα φραγμών χάλυβα φιαγμένο από ήπιο χάλυβα άνθρακα μέσω της καυτής βυθισμένης γαλβανισμένης επεξεργασίας επιφάνειας.

Ο ήπιος χάλυβας άνθρακα παρέχει οικονομικός, υψηλής αντοχής για τις χρήσεις στις βιομηχανικότερες και εμπορικές εφαρμογές. Και η καυτή βυθισμένη γαλβανισμένη επεξεργασία επιφάνειας παρέχει την άριστη απόδοση αντίστασης διάβρωσης για τη διάρκεια.

Το κιγκλίδωμα χάλυβα είναι διαθέσιμο στο διάφορο υλικό, όπως το ανοξείδωτο, το αργίλιο, και ο γαλβανισμένος χάλυβας. Μεταξύ τους, το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα είναι ο οικονομικώς πιό αποδοτικός και οικονομικός τύπος με τη μακριά ζωή υπηρεσιών και το υψηλό φορτίο. Και είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένη και στις βιομηχανικές, εμπορικές και κατοικημένες εφαρμογές.

 

 

Γαλβανισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα & χαρακτηριστικά κιγκλιδωμάτων χάλυβα:

 

  • Υψηλής αντοχής. Η δύναμη και η ανθεκτικότητα είναι πολύ υψηλότερες από το χυτοσίδηρο. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για τα τερματικά, τον αερολιμένα και άλλους μεγάλος-έκταση και βαρύ όρο φόρτωσης.
  • ??????????? γαλβανισμένη επεξεργασία. Καλή αντισκωρική ιδιοκτησία, συντήρηση-ελεύθερη αντικατάσταση.
  • Αντικλεπτικό σχέδιο. Η κάλυψη και το πλαίσιο είναι κοινές με την άρθρωση που προσφέρει την προστασία, την ασφάλεια και την ανοικτή ευκολία.
  • Επενδύσεις αποταμίευσης. Μεγάλος-έκταση. Λιγότεροι έχασαν για το βαρύ φορτίο έναντι των προϊόντων χυτοσιδήρου. Το κόστος μπορεί να κερδηθεί για τον κίνδυνο κλεμμένο ή συντετριμμένο ένα εάν ο χυτοσίδηρος είναι χρήσεις.
  • Αισθητική προοπτική. Απλές γραμμές και ασημένια εμφάνιση που συναντούν τη σύγχρονη τάση.
  • Η καλύτερη αποξήρανση. Τομέας διαρροής 83,3 τοις εκατό, περισσότερο από δύο φορές των προϊόντων χυτοσιδήρου.

 

 

Γαλβανισμένες εφαρμογές κιγκλιδωμάτων χάλυβα:

 

Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα σχεδιάζεται και κατασκευάζεται για τις διάφορες βιομηχανικές και αστικές κατασκευές στο δρόμο πόλεων, τους κήπους, το ναυπηγείο, τον αερολιμένα, το σιδηρόδρομο και τη βιομηχανική εφαρμοσμένη μηχανική.

  • Το γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα καυτής εμβύθισης είναι η καλύτερη επιλογή για τις πλατφόρμες χάλυβα στους αερολιμένες. Το ξύσιμο με 30 × φέροντες φραγμοί φορτίων 3 χιλ. παχιοί με μια πίσσα 30 χιλ. και εγκάρσιοι φραγμοί σε 50 χιλ. ή 100 χιλ. είναι το κατάλληλο.
  • Το κιγκλίδωμα χάλυβα, με το γερό σχέδιο και μέτρηση των δυνατοτήτων, είναι πολύ ισχυρό και ασφαλές για την υποστήριξη των πατωμάτων και της ανυψωμένης διάβασης πεζών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ανώτατο όριο, την εσωτερική διακόσμηση, το διάδρομο πλατφορμών, τα παράθυρα εξαερισμού, (φρεάτια), την πινακίδα διαφήμισης και άλλη κατασκευή.
  • Ευρέως χρησιμοποιημένος στην πετροχημική βιομηχανία, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, υδάτινα έργα, εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων, δημοτικές εργασίες, προγράμματα υγιεινής στις περιοχές όπως οι πλατφόρμες, διάδρομοι, γέφυρα, κάλυψη τάφρων, καλύψεις, σκάλες, φράκτες, ράγες, και ούτω καθεξής.

 

 

 

Ενωμένο στενά κιγκλίδωμα χάλυβα για τη βιομηχανική πλατφόρμα 

 

Γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα για τη βιομηχανική πλατφόρμα

 

Ενωμένο στενά κιγκλίδωμα χάλυβα για τον τρόπο περιπάτων

 

Γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα για τον τρόπο περιπάτων

 

Ενωμένο στενά κιγκλίδωμα χάλυβα για το φράκτη

Γαλβανισμένο κιγκλίδωμα χάλυβα για το φράκτη

Στοιχεία επικοινωνίας
HEBEI CITTI MESH CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Harrison

Τηλ.:: +8613623182213

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα